Intreabari si raspunsuri

 

1. Cum voi avea acces la sesiunile video?

Imediat după cumpărarea programului, vei primi un e-mail cu toate instrucțiunile necesare. Iar accesul la dashboard-ul tău de pe site se va face cu ajutorul unui cod de acces.

2. Dacă vreau mai mult, pot face un upgrade pentru pachetul achiziționat?

În orice moment poți plăti diferența și achiziționa produsul  cu care vrei să îmbunătățești pachetul tău. Variantele de upgrade le găsești la secțiunea „Pachete Programe”.

3. Există o anumită limită de timp în care pot urmări sesiunile video?
NU, nu există nici o limită de timp. Le poți urmări în ritmul tău și le poți relua ori de câte ori ai nevoie. Ai acces nelimitat la ele.

4. Dacă, din diferite motive, întrerup programul, pot relua?
Da, poți relua oricând de unde ai rămas.

5. Cum decurge, concret, acest program?
Vei avea acces la sesiunile video, câte 2 săptămânal, împreună cu instrucțiuni concrete despre ce ai de făcut/aplicat în viața de zi cu zi.
Vei primi mailuri zilnice de suport și, tot pentru suport, vei fi parte dintr-un grup privat de facebook unde vei putea să împărtășești toate aspectele acestei călătorii împreună cu mine și împreună cu alte persoane care au pornit în această călătorie către un stil de viață sănătos.
În funcție de programul ales, vei primi feedback săptămânal de la mine, pentru alegerile tale alimentare concrete, de zi cu zi, pe care le vei completa într-un jurnal alimentar.
În funcție de programul ales, vei primi meditațiile audio pentru scăderea în greutate, care te vor ghida deasemenea către scopul dorit. Ajutându-te de vizualizare îți vei reprograma mintea pentru a te ajuta în demersul tău. În cele mai multe cazuri mintea este cea care ne sabotează cel mai mult, nu corpul.
În funcție de programul ales, vei primi 2 consultații online/lună pentru depășirea eventualelor blocaje pe care le întâmpini în demersul tău.
Pe tot parcursul programului vei primi instrucțiuni specifice cu ce ai de făcut și vei avea la dispoziție mai multe căi de a lua legătura direct cu mine în caz de nevoie.

 
  • Poate fi achizitionat doar dupa parcugerea unuia dintre programe
Mai Multe Detalii
 

6. Voi avea meniuri fixe săptămânale?
Vei avea doar reguli fixe care în timp vor deveni obișnuințe, despre modul în care să combinăm alimentele, partea zilei în care să le consumăm, cu ce pauze între ele etc. Nu vom ține cont de gramaje stricte, de rețete fixe pe care e musai să le faci sau de tot felul de ingrediente pe care să trebuiască neapărat să le procuri și să le consumi.
Vei putea jongla cu alimentele care îți plac, indiferent de preferințele tale alimentare, indiferent că te afli în mediul tău familiar, acasă sau ești într-o vizită, plecată în vacanță ori în delegație ori în orice altă situație.


7. Dacă sunt o persoană ocupată, voi putea să urmez aceste programe? Are sens să achiziționez unul din pachete, voi reuși să îl parcurg și să aplic din el?
Programele sunt special concepute pentru persoane care nu au foarte mult timp la dispoziție, în așa fel încât să poată fi parcurse cu cât mai multă ușurință și rapiditate.
Iar instrucțiunile și regulile din program sunt gândite în așa fel încât să aibă aplicabilitate și pentru persoanele fără prea mult timp liber la dispoziție, așa cum suntem majoritatea în ziua de azi. Se doresc soluții concrete, rapide și eficiente, adică exact ceea ce se oferă aici.


8. Dacă sunt un carnivor înrăit, are sens să urmez acest program?
Da, are sens. Orice exces este dăunător organismului. Vei învăța cum să ponderezi excesele din viața ta și cum să faci să împaci și capra și varza. Și plăcerea de a savura anumite alimente pe care le preferi și plăcerea de a savura laurii victoriei și a rezultatelor pe care ți le dorești de atâta timp în ceea ce privește sănătatea și silueta ta.


9. Dacă sunt vegan, are sens să urmez acest program?
Da, are sens. Poți fi vegan, poți considera că te afli undeva într-un loc relativ safe în ceea ce privește sănătatea și silueta ta, dar nu este așa. Observi și singur asta. Nu ai întotdeauna rezultatele dorite. De aceea te și afli aici. Poți fi vegan și mânca foarte nesănătos în același timp. Programul te va ajuta să îți rafinezi și mai mult alegerile, să înveți combinațiile corecte pe care le poți face și să ai imaginea de ansamblu despre ceea ce înseamnă obținerea unei siluete de vis și a unei sănătăți înfloritoare, date de un regim de viață sănătos.


10. Dacă am depășit prima tinerețe, acest program mai este pentru mine?
DA, la orice vârstă o schimbare în bine este binevenită. Vei vedea rezultate de care poate nu te credeai în stare. Corpul tău poate. Mintea este cea care se împotrivește. Reține această frază: la orice vârstă, corpul poate.


11. Va fi o dietă restrictivă?
NU, nu va fi o dietă restrictivă. Vei avea o abundență de alegeri la dispoziție, nu te vei înfometa și te vei alimenta cu tot ce este mai bun și mai nutritiv pentru tine.

 
 
 

12. Pot urma această dietă- program pentru toată viața sau doar pentru cele 3 luni?
Chiar este indicat să menții același tip de alegeri alimentare pentru tot restul vieții. Acest program se adresează unui stil de viață sănătos și este conceput pentru a putea fi urmat pe termen cât mai îndelungat cu putință.


13. Poate apărea efectul de yo-yo după urmarea acestui program?
În momentul în care înțelegi în profunzime de ce faci unele alegeri și nu altele, este destul de dificil să mai cazi în capcana stilului de viață nesănătos. Te vei reîngrășa doar dacă asta intenționezi să faci. Dacă intenția ta va fi să rămâi suplu și sănătos, vei rămâne suplu și sănătos până în ultima clipă a vieții tale, respectând câteva reguli simple și la îndemâna oricui.


14. Dacă scopul meu este să slăbesc, cât de mult voi putea slăbi?
Atât cât vei avea nevoie.
Fiecare corp elimină, în ritmul lui, kilogramele în plus pe care le poartă cu mare efort după el. Și se oprește fix în momentul în care se simte bine și ajunge la greutatea lui optimă. Avem o alimentație curată și un stil de viață sănătos, hop și silueta noastră de vis.
Rezultatele pe care le vei obține sunt în funcție de cât de mult vei aplica din informațiile pe care le primești și de cât de mult te vei implica. Nu poate nimeni face treaba în locul tău. Tu ești stăpânul absolut al vieții pe care o duci.
Depinde de câte kilograme ai de dat jos, de sex, vârstă, afecțiuni, dar mai ales de consecvență.
Și mai depinde din ce punct ai pornit, câți ani ți-ai supus organismul unui regim de viață care a fost în dezavantajul lui, iar acum cât vei fi de constant în ceea ce faci? Câte indulgențe vei avea pe lună sau săptămânal sau nu? Și cum vei acționa în cea mai mare parte a timpului tău?
Cu cât vei fi mai conștiincios și te vei echilibra mai repede, cu atât vei căpăta mai repede starea de bine pe care ți-o dorești, energia de care ai nevoie și silueta pe care acum doar ți-o imaginezi.


15. Dacă scopul meu este să mă îngraș sau să pun masă musculară, este posibil?
Indiferent dacă scopul tău este să scazi în greutate sau să pui kilograme, aici vei afla toate informațiile de care ai nevoie și vei beneficia de tot suportul necesar pentru a-ți atinge scopul.


16. Persoanele care au mai urmat aceste programe, cât de mulțumite au fost de rezultate?
Nu am întâlnit încă o persoană care să fi aplicat regulile din acest program și să fi fost nemulțumită de rezultatele obținute.


17. Am nevoie de aparate sau ustensile sofisticate în bucătărie pentru a urma aceste programe?
Nu, nu ai nevoie de nici un aparat sofisticat. Poți urma programele și fără ele.
Existența unui blender, a unei râșnițe sau a unui storcător prin presare la rece de fructe și legume în bucătărie, îți pot ușura parcursul, însă nu sunt obligatorii.

Din Q&A de mai sus, nu ai primit răspuns la întrebările pe care le ai legat de aceste Pachete – Program?

Apasă butonul de mai jos și trimite-mi un mesaj cu întrebarea sau întrebările tale. În cel mai scurt timp posibil vei primi un răspuns pe adresa de email.